За комплекса

Съвременните и компактни сгради хармонично се сливат със заобикалящата среда – красива гора и разкошна Родопи планина. Само на няколко минути от центъра на града, в близост до Аквапарк и ПК по горско стопанство „Христо Ботев“.

Комплексът включва 3 сгради с различна степен на завършеност. Сграда I – напълно завършена с предстоящ Акт 16 – септември 2019г. Сграда А се строи и ще бъде завършена през 2019г. – Акт 16 – декември 2020г. Строежът на Сграда В ще започне в началото на 2020г.

Използвани са висококачествени материали. Апартаментите са просторни, пълни със светлина с максимален изглед към околните гори. Приземните апартаменти разполагат със собствени уютни градини, а горните етажи – с тераси, които позволяват отваряне на жилищното пространство.

По ваше желание можем да изготвим интериорен дизайн за вътрешно оформление.

КОНСТРУКЦИЯ

Монолитна стоманобетонна конструкция на фундаментна плоча с вътрешни и външни преградни стени от керамични тухли.

АРХИТЕКТУРНА ЧАСТ

Стени: гипсова шпакловка; Тавани: поставен гипсокартон; Под: на циментова замазка.

ДОГРАМА

С марка „Етем“ – алуминиева, стъкла – 4 сезона, стъклопакет 28мм.

ТЕРАСИ

Под с гранитогрес или теракот.

АСАНСЬОР

Модерно изграден за 6 /шест/ човека.

ФОАЙЕТА, КОРИДОРИ, СТЪЛБИЩА

Стени: гипсова шпакловка; Тавани: гипсокартон и латекс; Под: гранитогрес.

ВЪТРЕШЕН ПАРК

На разположение на живущите е богато озеленен двор.

ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИЯ

Силова, монофазна, с двойнотарифно отчитане, гръмоотводна. Главно разпределително електротабло с изпълнено захранване до него.

ВИК

Изпълнена с PVC тръби, захранена и заустена съгласно изходни данни от ВКТВ гр. Велинград, изводи за топла и студена вода.

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

Строителството е изцяло съобразено със съвременните технологии и изискванията за енергийна ефективност. Фасадата е с естествен камък и дърво, изградена изцяло в модерен стил.